Stavanger

Dobbel karateseier i Danmark

Både Bettina Alstadsæther og Lotte Ørbæk Andersen fra Stavanger karateklubb vant denne helgen under et stevne i Danmark.

Bilde 1 av 2

Andersen vant sine to kamper med 7-4 og 8-0. Det var en sterk prestasjon ettersom hun kun nylig har tatt steget inn i seniorenes rekker.

Alstadsæther gikk tre kamper under helgens stevne og vant disse med henholdsvis 4-0, 1-0 og 5-0. Det var en fin revansje for henne. I fjor ble det sølv i samme stevne etter finaletap for Leticia fra Luxemburg. Denne gangen ble det en enkel seier mot samme motstander i første runde.

15 nasjoner var med i Ishøj cup som har rykte på seg for å være et skandinavisk stevne med litt varierende nivå. Så godt som alle seniorklassene har likevel deltagere som deltar i de fem premier league-stevnene hvert år.

Neste oppgave for den lokale duoen blir i Amsterdam på selveste kvinnedagen 8. mars.

Stavanger-mannen Steffen Larsen vant også 75-kilosklassen i Ishøj cup på lørdag.

– Jeg jobbet med å være særdeles skarp og offensiv, men også gjerrig og tålmodig. Det lønnet seg maksimalt, og jeg kunne dermed løfte seierspokalen, melder «Karate-Larsen».