Trikkeligaen

Nornes om å ta over VIF-jobben: – Gjør veldig vondt

Jan Frode Nornes kjente på sterke følelser etter Vålerengas sparking av trener Dag-Eilev Fagermo. Han skal inntil videre lede førstelaget.

Oslo-klubben brøt med Fagermo etter 3,5 års samarbeid. Kun ti poeng på ti kamper i den fjerde sesongen fikk den til å ta grep.

Fram til ny hovedtrener er på plass, styrer Nornes A-laget som «teamleder». Han ble i fjor høst hentet til Vålerenga av Fagermo.

– Dette gjør veldig vondt. Det er Dag-Eilev som har gitt meg mulighetene. Han har vært som en mentor for meg, og vi har jobbet så tett. Vi har jo vært tettere enn vi er med familien, sier Nornes til Telemarksavisa.

– Vi skulle jo vært foruten den situasjonen vi har havnet i. Det virker så trist og unødvendig. Jeg er der for Dag-Eilev 24-7, og jeg kjenner veldig på dette selv også, legger han til.

Nornes arbeidet også under Fagermo i Odd gjennom tolv år. I 2020 erstattet han vennen i Skien-klubben, men mistet jobben to år senere.

Nå er han på ferie hjemme i Skien inntil laget samles igjen på Intility 21. juni. Neste obligatoriske kamp for A-laget er cupoppgjøret borte mot Stjørdals Blink 28. juni.


Mer fra Dagsavisen