Trikkeligaen

Christensen: – Alle skjønner at det ikke er en ideell situasjon for meg

Ifølge Nettavisen og TV 2 har IFK Göteborg lagt inn bud på Tobias Christensen. Vålerenga ønsker foreløpig ikke å selge, men spilleren selv er lei av å ikke være fast i elleveren.

INTILITY ARENA (Dagsavisen): Mandag formiddag skrev Nettavisen at IFK Göteborg har lagt inn konkrete bud på midtbanespilleren. Søndag spilte Christensen fra start mot Aalesund i Henrik Bjørdals fravær, og sa følgende til Dagsavisen etter kampen:

– Alle skjønner at det ikke er en ideell situasjon for meg å være inn og ut av laget. Jeg vil jo spille fast, og i utgangspunktet har jeg ikke råd til å sitte for mye på benken.

Det er tøff konkurranse på midtbanen til Vålerenga, der Bjørdal og Petter Strand som regel har vært førstevalgene som indreløpere.

– Neste år kommer det også et U21-EM som jeg har lyst til å være med i, og da handler det om å spille. Så vi får se, og jeg får stå på.

Dagsavisen vet at det er mye konkret interesse for sørlendingen som kom til VIF før fjorårssesongen. Hovedtrener Dag-Eilev Fagermo sa følgende om Christensens situasjon søndag:

– Det er interesse rundt Tobias, men jeg tror ikke vi selger ham. Samtidig er alle spillere til salgs hvis vi får den rette prisen.

Christensen var ordknapp om sin fremtid etter seieren over Aalesund.

– Hvilke alternativer har du nå og hva vet du om interesse fra andre klubber?

– Det kan jeg ikke si noe om.

– Men det er noe interesse der?

– Det er vel alltid noe interesse, men jeg har ikke flere kommentarer til det.

– Dersom du skulle fått et godt tilbud allerede dette vinduet, kunne du da tenkt deg å dra?

– Det er vanskelig å svare på.

Søndag var IFK Göteborgs sjefsspeider Stig Torbjørnsen på plass på Intility Arena da VIF slo AaFK 4-0.

Sportssjef Joacim Jonsson har foreløpig ikke besvart Dagsavisens henvendelser i saken.

Les alt om Vålerenga her!

Mer fra Dagsavisen