Trikkeligaen

Christensen: – Nå ser det veldig bra ut

Tobias Christensen scoret sitt første mål for sesongen søndag, før han bidro for andrelaget dagen etter.

GREFSEN STADION (Dagsavisen): Vålerenga 2 ble slått 2-0 av Kjelsås på en mørk julikveld mandag. På et sterkt rekruttlag befant Tobias Christensen seg i startelleveren for Øystein Sandens menn. Dagen før åpnet han, i likhet med lagkamerat Osame Sahraoui, målkontoen for sesongen.

– Det er litt kontraster å spille her på en vanskelig bane etter dagen i går, men sånn er det. Trenerteamet ville ha meg med her i dag, og da må man bare trø til, sier Christensen til Dagsavisen etter kampen.

Det ble en vanskelig kveld for VIF 2, til tross for at de hadde med seg både Brynjar Bjarnason, Brage Skaret, Seedy Jatta og Christensen fra start, for å nevne noen.

– I dag var det litt tøft å være med her. Det var en vanskelig bane å spille på mot et fysisk lag, og vi slet med å skape noe som helst.

Tobias Christensen i aksjon for Vålerenga 2 mot Kjelsås.

På A-laget er det derimot lysere tider i VIF, men midtbanespilleren har vært mye inn og ut av laget, akkurat som i fjor.

– Det har vært litt posisjonsbytter og sånn for min del i år, så det har vel gått helt greit til nå. Men det har ikke vært helt optimalt, for man vil jo alltid spille mer. Da må man bare jobbe på videre, sier 22-åringen.

Christensen er tydelig på at han ønsker mer spilletid i Eliteserien. Han har startet i 6 av 15 seriekamper i år, men vært på banen hver gang.

– Alle vil jo spille hele tiden, så det er ikke optimalt å være inn og ut av laget. Men sånn er det bare, og da må jeg gjøre det beste ut av det.

Nå ser han fram mot å fortsette på A-laget, som skal forsøke å opprettholde seiersrekka i Eliteserien.

– Nå ser det veldig bra ut der, og vi har virkelig fått det til å svinge. Det viktigste er at laget gjør det bra, og nå er vi på gang. Så jeg har skikkelig troen på laget denne høsten.

– Hvordan snudde det så plutselig?

– Nei, si det. Det er vanskelig å sette fingeren på, men det handler jo litt om flyt og marginer. Der vi kanskje hadde stang ut tidligere, har vi fått stang inn nå. Og så spiller vi kanskje mer som et lag, og vi jobber knallhardt for hverandre. Det må alltid ligge i bunn, konkluderer Christensen.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

Mer fra Dagsavisen