trikkeligaen

Obos gir Grorud ny tribune i julegave: – Betyr mer enn noen kan ane

Tidligere i måneden ga Obos en julegave til Skeid, slik at de kunne bygge nye kunstgressbaner. Men Obos var ikke ferdig med å leke julenisse, og finansierer nå bygging av en ny tribune med kapasitet på 500 personer.

Groruds hjemmebane har fått en del oppgraderinger de siste årene, med undervarme og nytt kunstgress. Nytt mediatårn og en splitter ny hall har også blitt bygget, og nå tar Grorud nok et steg i profesjonaliseringen av klubben med en splitter ny tribune som oppfyller kravene til Norges Fotballforbund.

– Det er viktig for oss å spille kampene på Grorud, men anlegget har ikke tilfredsstilt de kravene som stilles. Å spille hjemme foran våre egne, spesielt våre barn og ungdommer som får se forbildene spille kamp på deres egen bane, har vært nøkkelen til at vi to år på rad har sikret oss fornyet kontrakt i OBOS-ligaen. Når OBOS nå sørger for at vi kan ønske våre motstandere velkommen til en arena med tribuner som omkranser banen betyr mer enn noen kan ane, sier styreleder i Grorud Idrettslag, Richard Pedersen.

Han forteller at det neste prosjektet nå blir å få godkjent lysanlegg, og sier at det er viktig for Grorud at anlegget skal bli brukt av så mange som mulig og ikke bare Groruds A-lag i Obos-ligaen.

– Vi håper tribunen blir godt brukt, som en møteplass for alle som er glad i klubben, enten du er ung eller gammel eller har vært i klubben kort eller lang tid. Det er viktig for oss at det ikke bare er en tribune som blir brukt når Groruds A-lag spiller hjemmekamper. Det er trivelig å bidra med en tribune som gir tilskuerne ly for vær og vind, for tak over hodet er noe vi i OBOS er spesielt opptatt av, sier sponsorsjef i OBOS, Rasmus Aarflot.

Groruddalen Avis omtalte saken først.

Mer fra Dagsavisen