trikkeligaen

Spillerbørs Sarpsborg 08 - Vålerenga

Slik vurderer vi Vålerenga-spillerne etter tapet i Sarpsborg.

KJETIL HAUG - 4: Litt fomlende på et innlegg i første omgang, men har stort sett en ganske rolig dag på jobben fram til Sarpsborg 08s utligning. Her feilvurderer han ballen som faller ned i feltet, og snubler selv i to spillere. Kunne stått på streken.

HENRIK BJØRDAL - 4: Kom på flere offensive løp før pause, men to av innleggene gikk bak mål. Til å aldri ha spilt back før nylig tidligere, leverer Bjørdal godt defensivt som backvikar. Heller ikke etter pause var han mye delaktig fremover på banen, men fortsatt, som resten av forsvaret, solid

BRAGE SKARET - 4: Noen viktige involveringer og klareringer foran mål defensivt, og spiller med en ro og trygghet få andre 19 år gamle midtstoppere gjør. Solid kamp som Ivan Näsbergs erstatter - helt fram til tilleggsminuttene. Lot den avgjørende pasningen passere da han hadde mulighet til å stoppe den, og klarte heller ikke ta igjen Rashad Muhammed.

JONATAN TOLLÅS NATION - 5: Flere gode offensive pasninger i Näsbergs fravær, og som regel god og trygg med ballen i beina. Blir satt voldsomt under press ved noen få anledninger, men løser det nesten feilfritt. Klarer ikke redde ballen på streken når Lindseth skyter i beina på ham.

LEONARD ZUTA - 4: Ganske lite villig til å komme rundt Layouni før pause, og egentlig lite involvert offensivt. Solid bakover, men er uheldig på baklengsmålet da han blir truffet av ballen og ikke får klarert. Ut etter 86 minutter.

TOBIAS CHRISTENSEN - 4: Triller og triller ball på Sarpsborgs banehalvdel, men få gjennombruddspasninger og smarte stikkere.

FREDRIK OLDRUP JENSEN - 4: Vender spillet flere ganger med ball, men klarer ikke helt sette det tempoet som trengs i etablert angrep. Solid som vanlig bakover.

ODIN THIAGO HOLM - 6: Delaktig i det meste som skjedde offensivt for VIF, og viste fram sin overlegne ballkontroll ved flere anledninger. Etter hvilen leverer han en perfekt vektet pasning i verdensklasse gjennom til Layouni som førte til VIFs scoring.

OSAME SAHRAOUI - 5: Skapte uro på Sarpsborgs venstreside til å begynne med i første omgang, men blir litt for lett å lese på høyrekanten. Får dog til et godt skudd mot slutten av kampen med venstrefoten.

VIDAR ÖRN KJARTANSSON - 5: Heading i stolpen før pause. Scoring etter pause. På rett plass til rett tid, og scoret sitt fjerde mål for sesongen.

AMOR LAYOUNI - 6: Gikk på flere gode løp i første omgang før han slo to meget gode og presise innlegg til både Kjartansson og Sahraoui. Fortsatte i samme spor etter hvilen, og leverte en glimrende assist. En av hans beste kamper i VIF-drakt. Ut etter 73 minutter.

SEEDY JATTA - : Inn etter 73 minutter. For kort tid for vurdering.

HENRIK UDAHL - : Inn etter 83 minutter. For kort tid for vurdering.

NICOLAJ THOMSEN - : Inn etter 86 minutter. For kort tid til for vurdering.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen





Mer fra Dagsavisen