Nyheter

Gutt overfalt og slått med jernrør i Oslo

To 17-åringer er pågrepet etter det politiet tror er et overfall på en gutt på Økern i Oslo mandag ettermiddag.

– Vitner har opplyst at en gutt ble overfalt av inntil ti andre gutter ved Østre Aker vei. Det ble blant annet brukt et jernrør i tillegg til andre slagvåpen, sier operasjonsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt til NTB.

Ifølge Solberg har de innblandede tilhørighet på ulike videregående skoler i Oslo, blant annet på Kuben, som ligger i nærheten av der gutten ble overfalt. Andre innblandede går på ulike skoler i de østlige bydelene.

Politiet fikk melding om overfallet klokken 13.11.

– Vi fikk mange meldinger om saken. Da vi kom fram løp, det folk i alle retninger, flere løp mot T-banestasjonen på Økern. Våre patruljer tok en runde i området og påtraff to 17 år gamle gutter som nå er pågrepet. Videobilder viser at de har vært sterkt delaktig i hendelsen, sier operasjonslederen.

Gutten som ble overfalt, får mandag behandling for skadene på legevakten i Oslo.

– Dette er et område med mange videokameraer. De skal vi gjennomgå, sier Solberg.

Nyeste fra Dagsavisen.no: