Nyheter

Rekdal vil ha KFUM som utfordrer

Kjetil Rekdal og Ståle Andersen har begge spilt mange kamper for VIF. Men de har aldri møtt hverandre. KFUM-treneren tok turen til Valle for en fotballprat med Kjetil Rekdal foran onsdagens cupduell.

SE VIDEO OVER

Alt er mulig i fotball. Det har Leicester vist. KFUM har hatt en fin utvikling og kan ta enda et steg på sikt. For oss er det flott at vi får en utfordrer i Oslo som kan pushe oss, sier Kjetil Rekdal, som avslører at han kjenner KFUM-stilen godt.

 Vi har ganske lik spillestil, begge lag vil ha ballen og styre kampene, sier Kjetil Rekdal.

Og vi har begge slitt med å score nok mål.

SE VIDEO: Tror KFUM kan bli topplag

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Utfordrer

Ståle Andersen spilte for Vålerenga på 90-tallet og kjenner kulturen i klubben. Nå leder han KFUM i deres første sesong i 1. divisjon. Han tror det vil ta tid før KFUM kan utfordre Vålerenga reelt.

 Vi har vært i 1. divisjon i et kvarter, så vi skal ikke overdrive. VIF har en merkevare som ikke vi har. Men i en enkelt kamp kan alt skje, sier Ståle Andersen, som fikk over 150 kamper for Vålerenga, flere enn Kjetil Rekdal

Cupkampen spilles på Ekeberg onsdag kveld der KFUM får satt opp ekstra tribuner slik at man kan få inn omlag 2500 tilskuere på kampen.

LES KOMMENTAR: «Rykker ned» sang Kanarifansen. Men det ønsker de egentlig ikke

For oss betyr resultatet veldig lite. Det eneste som betyr noe er at vi er i fjerde runde når vi er ferdig med kampen, sier Rekdal.

SE VIDEO: Derfor vil ikke «Hengern’» se Lillestrøm – Vålerenga

Nyeste fra Dagsavisen.no: