Nyheter

– Rekdal er rett mann videre

– Ingen ting å lure på, Rekdal er rett mann, sier Vålerenga-veteran Kjetil Wæhler.

Fire strake serietaptap. Nye spillere som ikke akkurat blomstrer. Publikumsinteresse på vei ned. Vålerenga på vei ned - på tabellen. Begrepet blåmandag var dekkede for å beskrive stemningen i VIF-leiren i går.

Nok til at enkelte stiller spørsmålstegn ved om Kjetil Rekdal er rett mann til å lede Vålerenga videre. Klubbens ambisiøse mål er å overta tronen som Norges beste fotballklubb.

LES OGSÅ: Rekdal: Synes synd på spillerne

På treningsfeltet på Valle i går, var det langt også lenge mellom smilene.

Dagsavisen tok tak i den spilleren som – ifølge Rekdal – er den eneste som har prestert jevnt bra gjennom hele sesongen, Kjetil Wæhler.

– Jeg skjønner godt at dette diskuteres og at spørsmålet stilles. Jeg er helt sikker på at Kjetil Rekdal er rett mann, også på sikt. Det er vi spillerne som skal ta ansvar for den nedturen vi nå opplever. Rekdal gjør en god jobb sammen med resten av trenerteamet, svarer Wæhler med bestemt mine.

– Er dette gjengs oppfatning blant spillerne?

– Jeg snakker kun for meg selv, men jeg har ikke hørt om noen som mener Rekdal har skyld i nedturen. Vi spillerne har framstått uten glød og vilje, der lå fokuset foran Vikingkampen, og der ligger fokuset nå. Vi hevet oss betraktelig mot Viking, og det var ingen ting å si på innstillingen. Rekdal er en fighter, det må vi også tilstrebe i større grad, avslutter Kjetil Wæhler.

LES OGSÅ: Derfor sliter Oslo-lagene

Mer fra Dagsavisen