Henrik best i familien, men nådde ikke OL-kravet

Både Henrik og Filip Ingebrigtsen skuffet på drømmemila på Bislett torsdag kveld. OL-kravet på 1500 meter var duoen et godt stykke unna.

BISLETT: Henrik Ingebrigtsen løp inn til 3.53,19 på en sjuendeplass, mens Filip fulgte på plassen bak med 3.55,02.

Løpet ble vunnet av Asbel Kiprop med 3.51,48. De to norske løperne var også langt unna det særnorske OL-kravet på 3.35,50 ved passering 1500 meter underveis.

– Toppformen lar vente på seg, sa NRKs ekspert Vebjørn Rodal om Henrik Ingebrigtsens løp.

Nesten for Pedersen

Isabell Pedersen satte årsbeste med 13,12 på 100 m hekk, men det var fortsatt et stykke unna OL-kravet på 12,90.

Det var amerikanske Brianna Rollins som vant distansen på 12,56. Hun ble etterfulgt av to lagvenninner, Dawn Harper-Nelson og Jasmin Stowers. Begge et godt stykke unna vinneren.

Pedersen endte nest sist, men hadde OL-vinner Sally Pearson fra Australia bak seg. (©NTB)