Verden

Kongevideo går viralt

– Dette er bullshit. Å være konge er noe dritt! sier tullestemmen i den manipulerte videoen av kong Charles som går sin seiersgang på twitter.

En tullevideo av kong Charles III der han kjefter og smeller på sine tjenere går viralt på nettet. Klippet viser kong Charles III som vifter arrogant med armene, og med en tillagt stemme kjefter og smeller i saftige vendinger at han er drittlei av kongejobben allerede, og at folk ikke gjør jobbene sine slik han ønsker:

«Jeg er konge, jeg skulle ikke behøve å gjøre dette. Kan dere flytte denne dritten – å være konge er noe dritt!».

Videoen viser den britiske monarken mens han signerte papirene i Tiltredelsesrådet etter dronning Elisabeths død. På det ekte videoklippet fra seansen kunne folk se en tydelig irritert konge som gestikulerte og tydelig signaliserte at han ville ha ryddet rent skrivebordet.

I et annet klipp viftet han irritert med fyllepennen fordi den var lekk. Klippet ble opprinnelig sett som uttrykk for kongens arroganse, at her var tydelig en mann som ikke var vant til å løfte så mye som en finger selv.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen