Verden

AOC deler ikke Bidens optimisme om republikanerne

Demokratenes Alexandria Ocasio-Cortez tror ikke på at republikanerne «innser sine feil» når Donald Trump forlater Det hvite hus. Likevel applauderer hun sin påtroppende president for at han tror det.

Den profilerte kongresskvinnen har liten tro på at ledelsen i Det republikanske partiet skal endre seg mye etter Trumps avgang 20. januar.

– Dette er et felt der jeg mener det er litt uenighet mellom den påtroppende presidenten og meg selv. Men dette er ikke en krangel, bare en uenighet. Jeg mener Joe Biden har et veldig optimistisk syn på Det republikanske partiet. Han har uttalt at republikanerne vil innse sine feil etter at Trump har gått av. Og jeg applauderer optimismen hans, men jeg er uenig, sier «AOC», ifølge Fox News.

Ocasio-Cortez uttalte før jul at hun mener ledelsen i eget parti bør skiftes ut. Nylig fikk hun krast svar på tiltale av veteranen Nancy Pelosi.

Les også: Pelosi med krast svar til partifellen som ville kaste henne

Les også: Demokrat i Norge: – Jeg er absolutt nervøs før 20. januar

Mer fra Dagsavisen