A man gets a flu shot at a health facility in Washington, DC January 31, 2020. - The weekly US influenza surveillance report from the Centers for Disease Controle (CDC) reports that flu activity remains high in week 4, ending January 25, 2020 and increased over the past two weeks. The CDC estimates that so far this season there have been at least 19 million flu illnesses in the US, 180,000 hospitalizations and 10,000 deaths from flu. Flu vaccine effectiveness estimates are not available yet this season. (Photo by EVA HAMBACH / AFP)
Verden

Frykter dobbel byrde – masseproduserer influensavaksiner

Rekordmange influensavaksiner skaffes globalt for å hindre at influensa kommer på toppen av koronakrisen. Men hvordan vil koronaepidemien påvirke influensasesongen?

Hei!

Denne artikkelen krever abonnement.

Du må logge inn for å lese videre