Innenriks

To menn kritisk skadd etter ulykke på E6 i Ås

To menn er sendt til Ullevål sykehus etter en ulykke på E6 mot Oslo ved Korsegården i Ås. Tilstanden skal være kritisk for begge.

En tredje person er også involvert i ulykken, men skal ikke være alvorlig skadd.

– En bil har kommet i stor hastighet og kjørt inn i en bil bakfra, opplyser operasjonsleder Atle Vesttorp i Øst politidistrikt.

Politiet meldte om ulykken klokken 12.29. E6 ble stengt i nordgående felt, men ble åpnet igjen en times tid etter ulykken. Det oppsto lange køer i retning Oslo, men E6 var åpen og trafikken fløt bra igjen i 13.30-tiden.

Operasjonsleder Terje Marstad sier de to mennene som er sendt til sykehus, satt i bilen som kjørte inn i en bil bakfra. Den tredje personen satt i bilen som ble truffet.

– Det er to menn som er kritisk skadd. De er fraktet til Ullevål sykehus, sier Marstad til NTB.

Politiet opplyser at ulykken bar preg av at bilen hadde hatt stor fart. Den ene av de skadde mennene lå 50 meter fra bilvraket etter ulykken.

– Det er for tidlig å si noe om årsaken, men det er mistanke om ruspåvirkning. Vi gjør undersøkelser rundt dette, sier Marstad.

Omtrent samtidig meldte politiet om nok en ulykke på E6 i Follo. Klokken 12.40 meldte politiet om en hendelse på E6 i sørgående retning i Nøstvettunnelen, som ligger rundt en mil nord for ulykkesstedet i Ås.

– Minst tre biler involvert, påkjørsel bakfra, melder politiet.

Marstad sier at det ikke var noen alvorlige personskader i denne ulykken.

Mer fra Dagsavisen