trikkeligaen

Ny prestasjon under pari fra Vålerenga – disse var best på VIF-børsen

(Mjøndalen – Vålerenga 1-1) Mjøndalen var klart best i starten av kampen, før Vålerenga spiste seg inn i kampen. Likevel endte det med nok et poengtap og en ny dårlig prestasjon fra gullfavorittene. Dette er VIF-børsen.

KRISTOFFER KLAESSON – 4. Hadde en god redning på Benjamin Stokkes skudd midtveis i omgangen, men ellers trengte han ikke å gjøre så mye. Litt slurvete i enkelte utspill, og igangsettinger.

CHRISTIAN BORCHGREVINK – 3. Slet defensivt uten så mye hjelp, og lagde straffe som kanskje ikke burde vært straffe. Hadde få offensive bidrag, som vi har vært vant til å se fra den angrepsvillige backen.

JONATAN TOLLÅS NATION – 4. Stanget unna noen innlegg da Vålerenga ble trykket voldsomt bakover, og hadde noen gode oppspill den første omgangen. Fulgte ikke løpet til Rønning Ovenstad på Mjøndalens første baklengsmål, men fikk kranglet inn målet som ga poeng.

IVAN NÄSBERG – 4. Virket sammen med resten av Vålerenga-laget til å være lite forberedt på det som møtte dem på Consto Arena, men gjennomførte en ok kamp før han måtte gå av med skade. Leverte et par gode crossere.

SAM ADEKUGBE – 4. Stødig fra Vålerengas venstreback. Ok kontroll bakover, og villig med offensivt. Hadde et par raid, og kombinerte fint med Layouni et par ganger.

HENRIK BJØRDAL – 4. I likhet med Oldrup Jensen ble han også overspilt de første 30 minuttene, men var ikke direkte dårlig. Kom bare aldri inn i kampen i noen grad, og klarte ikke å påvirke som han gjerne ønsket.

FREDRIK OLDRUP JENSEN – 5. Klarte ikke å kontrollere midtbanen den første halvtimen, men var viktig da Vålerenga tok kontrollen på kampen mot slutten av begge omgangene. Flink til å strø pasninger og sette i gang spillet.

TOBIAS CHRISTENSEN – 3. Klarte aldri å påvirke kampen i spesielt stor grad, og selv om han hadde noen tekniske finurligheter av og til ble de som regel fulgt opp med en feilpasning.

AMOR LAYOUNI – 5. Var Vålerengas friskeste i den dårlige perioden før pause, og var den av de tre på topp som prøvde mest på å skape ubalanse og på å få til ting. Det lyktes ikke alltid helt, og kunne utnyttet den ene skuddmuligheten han fikk bedre, men var den som plaget Mjøndalen-forsvaret i størst grad.

VIDAR ÖRN KJARTANSSON – 4. Ny kamp der Kjartansson er den halvmeteren unna å score flere mål, og bommet igjen på store muligheter før Tollås Nation utlignet. Målet hans i den forrige kampen utløste ingen ketchupeffekt på direkten.

ARON DØNNUM – 4. Slurvet veldig i de defensive løpene i starten av kampen, som satte Christian Borchgrevink bak han i problemer gang på gang. Revansjerte seg helt på slutten av kampen med en veldig god inngripen før Vålerengas utligning, da han rundlurte backen sin og fikk lagt innlegget som til slutt endte med utligning.

Osame Sahraoui kom inn etter 68. min, og spilte for lite til å bli vurdert.

Brage Skaret kom inn etter 72. min, og spilte for lite til å bli vurdert.

Henrik Udahl og Sakarias Oppsahl kom inn etter 84.min, og spilte for lite til å bli vurdert.