Film

Hugh Jackman og ørnen har landet

Jackman lager film om Eddie The Eagle.

Se video over!

Hugh Jackman og Taron Egerton sjarmerte på rød løper i Oslo

Første april er det norgespremiere på filmen «Eddie The Eagle» med Taron Egerton  og Hugh Jackman i hovedrollene. I forbindelse med festforestillingen 15. mars på Colosseum kino i Oslo hadde begge tatt turen til Oslo der over 400 fans møtte opp for å se den australske supersjernen Hugh Jackman, kjent som Wolverine fra X-men-filmene, Van Helsing og Les Miserables.

De to dresskledde gjestene tok seg god tid oppover den røde løperen, og stilte velvillig opp for minst to dusin selfies før de nådde presserekka. Og da Dagsavisen spurte hvordan det føltes å være så poulære ble det mer smil og latter.

Det er fantasisk, og i hvert fall helt annerledes enn det var på skolen, sa Jackman.

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Hopp

«Eddie the Eagle» handler om hopplegenden Michael «Eddie» Edwards som ble Storbritannias første skihopper som kvalifiserte seg til både VM i Obersdorf i  1987 og OL i Calgary i 1888. Det er britiske Taron Egerton som spiller den voksne Eddie i filmen og Hugh Jackman spiller treneren Bronson Peary.

Deilig å kunne spille laid back og la noen andregjøre jobben for en gangs skyld sa Jackman og pekte på sin motspiller mens han la til at han selv nok her mer erfaring med å hoppe i svømmebassenget enn på ski.

Norske Rune Temte som er listet som «Bjørn, the norwegian coach» på rollelista fortalte at han han hadde stortrives med å spille mot Jackman, til og med slosscenene.

Der gjaldt det å holde seg på merket sitt, å treffe Jackman på nesa kunne blitt dyrt, spøkte Tempte på den røde løperen i går kveld før Jackman og Egerton gjorde sin entre til hyl og dån fra den kvinnelige fansen.

Han er profesjoenll og dyktig å jobbe med slik proffe skuespillere er. Men Jackman er liksom noe mer. Det finnes skuespillere og moviestars. Og Jackman er det siste, han er en moviestar.

Mer fra Dagsavisen