Adele komemr til Norge 1. mai 2016. FOTO: NTB SCANPIX

Adele til Fornebu

Den britiske aristen Adele gjester Norge og Telenor Arena på Fornebu 1. mai neste år.

 

 

– Adele har spilt i Oslo før, i 2011, da hun var satt opp på den lille klubben John Dee etter utgivelsen av albumet «21».  Denne konserten ble i siste liten lagt til Rocekfeller etter stort påtrykk, sier Dagsavisens musikkanmelder Geir Rakvaag.

– Adeles opptreden er sannsynligvis den minst jålete vi noen gang har sett av en så populær artist. Lite signaliserer at det er verdens største popstjerne akkurat nå som står der, sier han videre.

Bilettene lgeges ut i forslag torsdag 3. desmeber og i ordinært salg dagen etter.

LES OGSÅ: Adele: Popstjerne mot strømmen

Som han skrev i anemldelsen av «25»; «Vi minner først kort om hva som skjedde sist: Før albumet «21» kom ut tidlig i 2011 ble Adele satt opp på en konsert på klubben John Dee i Oslo. Litt etter ble hun flyttet opp på Rockefeller, og da hun omsider kom fram kunne hun sikkert ha fylt Oslo Spektrum to ganger. Så herlig det var å se henne på scenen, den likeframme, folkelige framtoningen som mellom sangene hørtes ut som hun kom rett fra puben hjemme i Tottenham, men sang sine sofistikerte, hjerteskjærende sanger med en medfølelse som bare de beste sangerne får til. Siden har hun knapt nok gjort konserter i det hele tatt. På et tidspunkt antydet hun at hun var ferdig med alt dette for godt.»

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Adeles europaturné inkluderer konserter i Stockholm, Oslo, København, Herning, Berlin, Hamburg, Köln, Zurich, Lisboa, Barcelona, Verona, Amsterdam, Paris og Antwerp, melde arrangør Live Nation