Kultur

Se bildene fra konserten med Nick Cave på Øya

Nick Cave ble Øyafestivalens absolutte toppnavn i 2022. En smekk utsolgt festivaldag ble kronet med en konsert det vil gå gjetord om i lang tid.

Noen artister står på scenen, andre går blant publikum. Torsdagen på Øyafestivalen 2022, den første siden 2019 på grunn av pandemien, var dagen «alle» hadde ventet på. Ikke bare er 2022-årgangen den første fullskala Øyafestivalen siden 2019, men flere av artistene har vært sårt savnet på norsk jord i lang tid. Ikke minst Nick Cave, som måtte avlyse sin lenge bebudede Oslo Spektrum-konsert i fjor. Det ble på ett vis lykken for Øya, som fikk han som toppnavn året alt åpnet igjen. Se bildene fra konserten her:

Dagsavisen dekker Øyafestivalen. Les flere saker fra Øya her

Nick Cave omfavnet oss alle under konserten på Øya, skriver Dagsavisen anmelder om konserten på Øyafestivalen.

Nyeste fra Dagsavisen.no: