Kultur

Jon Batiste ut av «The late show»

I sju år har han ledet husbandet i Stephen Colberts «The Late Show».

Men nå takker Jon Batiste for seg i programmet, skriver Deadline.

Den som tar over stafettpinnen som bandleder er multikunstneren Louis Cato. Han har hoppet inn allerede, og publikum har sett ham lede bandet denne sommeren. Cato har samarbeid med store artister som Beyoncé og John Legend på CV-en når han nå trår til i TV-sammenheng.

«Louis Cato er et musikalsk geni. Han kan spille Mozart på et skohorn» sa Colbert da han annonserte bandleder-skiftet.

Jon Batiste forlater programmet for å få mer tid til andre prosjekter. Karrieren hans har vært på frammarsj de siste årene, ikke minst tok han hjem fem Grammy-priser tidligere i år, blant annet i den høythengende kategorien årets album. Han har også vunnet en Oscar for musikken i «The Soul», fra 2020.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen