Vant fryktløst og fortjent hjemme

Godset U19 videre etter 2-0-seier over Viking.

Av Anders Myrbakken

Godset u19 møtte Viking u19 på Marienlyst onsdag formiddag for kamp i sluttspillet i Nasjonal Champions league.

Viking begynte frisk med et skudd på Godset-keeper Daniel Skretteberg etter bare 40 sekunder. Men den unge keeperen hang med på notene.

Viking hadde flere store sjanser i starten av kampen, og en corner etter 4 minutter blei igjen reddet av godset keeper. Minuttet senere prøvde Viking seg på et lang skudd, men Daniel Skretteberg reddet vidunderlig.

Etter 15 minutters spill får Strømsgodset straffespark. Straffen tar Aleksander Stenseth, og 1-0 til hjemmelaget.

Første omgang var preget av mye cornere, og det ble en del kontringer. Viking var nærmest et spillemål i første omgang, men Godset tok ledelsen på straffe 1-0.

Videre i 2 omgang blir det et høyt press fra start fra begge lag. Det er høy temperatur og det gjenspeiles i både gule kort og skader tidlig i andre omgang. Viking bruker 3 bytter på 15 minutter, alle 3 går ut med skade. Godset på sin side virker bedre enn i 1 omgang, og setter inn 2-0 etter 78 minutter spilt, målscorer er Noah Molvær Antonsen.

Det er lite ellers som skjer i andre omgang, og Godset vinner både fortjent og fryktløst 2-0 på eget gress.

Nå venter en ny kvartfinalekamp, også den mot Viking.