Nyheter

Spis for 100-uka trekker gjester til Pigen

Pigen på Bragernes torg er med på Spis for 100-uka for tredje gang, og tirsdag merket restauranten pågangen.

Bilde 1 av 2

Det har allerede vært mange besøkene og mange reservasjoner og folk virker fornøyde med maten, sier Liv Kristine Moe som hadde ansvarsvakt på Pigen tirsdag.

Indrefilet for 100 kroner

Denne vinterferieuken serverer Pigen helstekt grillet indrefilet med pannestekte grønnsaker på sikoriblad, ovnsstekte amadinepoteter, grillet tomat og hjemmelager béarnaisesaus for 100 kroner. Ifølge Moe valgte de å ha denne retten på tilbud for å kunne tilby noe som gjestene ville bli fornøyde med.
Pigen serverer indrefilet med béarnaisesaus, amadinepoteter og stekte grønnsaker for 100 kroner denne uken.

Pigen serverer indrefilet med bernaisesaus, amadinepoteter og stekte grønnsaker for 100 kroner denne uken.

Foto: Helle Svanevik

– Indrefilet smaker jo godt og det er en rett som passer for de fleste. Så langt har vi fått veldig gode tilbakemeldinger, sier Moe.

Fullbooket i ukedagene

Moe forteller videre at Spis for 100-uka trekker usedvanlig godt med folk denne uken.

– Vi har vært fullbooket frem til kl. 20.00 i dag, og det er ikke vanlig. Det er også mange som har vært tidlig ute med å bestille bord hos oss, sier hun og fortsetter:
– Det er veldig gøy at det skjer litt i byen, og dette gir folk en mulighet til å prøve ut nye steder. Vi håper at Spis for 100-uka gir en god opplevelse hos oss slik at gjestene vil komme tilbake igjen.

Forberedte på travle dager

Prosjektleder for Spis for 100-uka, Helle-Stine Høvås, har tidligere uttalt at konseptet ikke passer alle restaurantene i Drammen, og at to restauranter som har vært med tidligere har valgt å avstå denne gangen. Moe forteller at Pigen har vært med alle tre gangene Spis for 100 har blitt arrangert i Drammen, og at det så langt har gått bra.

– Vi vil jo gjerne bidra til å trekke folk til sentrum, så vi har vært med hver gang. Det blir travelt, men det går bra – vi er flinke til å preppe på forhånd, så vi gjør det så enkelt og effektivt som mulig. Det har vært veldig hyggelig så langt.

Mer fra Dagsavisen