Sport

30 år eldre enn sin yngste lagkamerat!

Første gang han tok i en kølle var på 80-tallet. I dag gjorde breddeidrettshelten Geir comeback i 3. divisjon.

47 år gamle Geir Karlsen var 30 år eldre enn sin yngste lagkamerat da St. Croix 2 tok imot Halden 2

Moro i Selbak

- Første gang jeg tok i en kølle var i gymsalen på 80-tallet. Tror det var en Jolly-kølle, hvis jeg ikke husker feil, smiler en svett, men blid Karlsen.

- Det drøyde lenge før jeg spilte organisert innebandy, jeg tror det var i 2003 på Selbak IBK. Den klubben eksisterer ikke lenger siden vi slo oss sammen med St. Croix noen år senere.

La opp i 2013

- Jeg ga meg som spiller i 2013. Da var jeg 42 år, og siden har jeg bidratt med klubb- og styrearbeid i St. Croix. Foran denne sesongen har jeg trappet litt ned på det administrative, og tenkte det kunne være moro å spille litt igjen, forklarer den sporty karen som bare er tre år unna å runde 50.

Målsetning

Hva er målet for egen karriere, en profftilværelse i Sveits?

- Hehe. Målet er å ha det moro samtidig som jeg holder meg i form. Jeg merker at jeg er fem år eldre enn sist gang jeg spilte, samt at det er stor forskjell på trening og kamp.

- I treningskampen i forrige uke var jeg på langt nær like sliten, men det var ekstra gøy i dag siden det tross alt var seriekamp, avslutter Karlsen -en av norsk innebandys trofaste helgekrigere.

PS. St. Croix 2 gikk på et litt mer enn hårfint tap i seriepremieren.

Mer fra Dagsavisen