Sport

Glemte utstyret i Stjernehallen

(Storhamar - Stjernen 5-0) Stjernen klarte heller ikke i går å slå Storhamar i Hamar OL-amfi. Som om ikke det var nok, glemte Martin Sellgren igjen utstyrsbagen i Stjernehallen. I stedet for å spille, måtte han føre statistikk.

- Det skal rett og slett bare ikke skje. Spillerne må klare å ta med seg sin egen bag, er Ørjan Løvdals første kommentar til Sellgren-saken.
- Jeg har snakket med Martin og han vet hva jeg mener om dette.
Bak bussen
- Vi trente i går morges, og så bar vi ut alle bagene for å vente på bussen. Da bussen kom, bare tok jeg en bag, men det viste seg at det ikke var min. Jeg trodde det bare var tull da noen sa at bagen min ikke var med da vi var framme på Hamar, sier Sellgren.
- Men det viste seg dessverre at jeg sto på Hamar uten utstyr. Det var skikkelig surt, jeg liker nemlig å spille mot Storhamar.
Dermed venter det bot til Sellgren, penger som går i bøtekassa til spillerne. Den begynner tydeligvis å bli full, for hør bare hva kaptein Rene Hansen sier:
- Jeg tror jeg må be alle spillerne ta med seg pass, det blir nok en lang tur.
Ble avkledd
Stjernen hadde ingenting å stille opp med i gårsdagens kamp. Storhamar var nok en gang totalt overlegne, noe som støttes av Stjernen-kapteinen.
- I dag ble vi rett og slett avkledd. For å slå Storhamar må vi vise en helt annen innsats. De er gode og vi vet hvordan de spiller. Likevel går vi i samme fella gang etter gang. Det bør ringe ei bjelle hos enkelte snart, sier Hansen, som var tydelig irritert under kampen.
- Ja, jeg trener sju dager i uka, og da er det ikke morsomt å tape på denne måten. Vi står med lua i hånda og har for mye respekt. Hallen er svær og det kan nok skremme enkelte, sier en tydelig irritert Hansen, før han tusler av isen.
Tunge turer
- Jeg har hatt mange tunge turer opp til Hamar, og mange enda tyngre turer hjem igjen, sier Ørjan Løvdal.
Fra sin plass i boksen så han sine iskrigere prestere på et lavt nivå i 60 minutter. Det må være frustrerende for mannen som scoret det første målet i OL-amfien i 1993.
- Spillet svinger veldig og vi hadde ingen mulighet i dag. Vi er for lite aggressive i skøytegåinga, og mange av spillerne har for stor respekt for Storhamar. Det største problemet ligger på det mentale planet. Spillerne er nødt til å ha trua
på det de gjør. Ellers går det som det gikk her i dag, sier Løvdal, og trekker fram Jonas Gabrielsen, Alexander Simensen, Bobby Abercrombie og Rene Hansen som lagets beste.
Supporterfyll
Det mest negative i går var likevel oppførselen til Stjernen-supporterne. Halvfulle tullinger som kaster mynter på isen, er i håndgemeng med vaktene og som løper hallen rundt for å slåss med hjemmelagets supportere, hører ikke hjemme i en ishock-eyhall. Dette bør Stjernen gjøre noe med, slike supportere fortjener ikke klubben å ha.

Mer fra Dagsavisen