Halden

Humor selger i Halden

Dagfinn Lyngbø er en populær komiker. I Halden må han på scenen en gang til for å dekke etterspørselen.

24. august står Dagfinn Lyngbø på scenen i Brygga Kultursal Halden, og allerede 4 måneder før show er forestillingen nesten utsolgt.

- I skrivende stund er det bare 50 billetter igjen. Derfor har vi i samarbeid med Stand Up Norge lagt ut ekstraforestilling samme dag, forteller Martin Gundersen i Brygga Kultursal. Han synes det er artig at haldenserne også responderer på annet teater og musikk.

- Det er hyggelig å se at folk slutter opp om arrangementer hos oss. Stand up startet som en fast post i programmeringen med Henrik Thodesen høsten 2013, og siden da har mange komikere fylt huset. Bård Tufte Johansen, Tommy Steine, Anne Kat Hærland, Zahid Ali er bare noen av dem som har dratt på smilebåndet hos oss, smiler Gundersen.

Dagfinn Lyngbø har solgt over 150.000 billetter til sitt show ”Supersmud” og er med det en av landets mestselgende komikere. Tidligere har han hatt stor suksess med forestillingene «Ka e’ vitsen?» (2005), «Evolusjon» (2008) og «Stereo» (2012), som til sammen har solgt rundt 400.000 billetter.

- Lyngbø har jo mottatt åtte Komipriser, og det understreker hans posisjon som en av landets aller fremste komikere, sier Martin Gundersen.

Mer fra Dagsavisen