Nyheter

Gode odds for Nygård, Rafshol og Borge

Jon-Ivar Nygård, Eivind Norman Borge og René Rafshol er oddsfavoritter som ordførere i henholdsvis Fredrikstad, Hvaler og Råde. Det skriver bookmakerselskapet Coolbet i en pressemelding.

FAVORITTER: Jon-Ivar Nygård, Eivind Norman Borge og René Rafshol er i følge bookmakerselskapet Coolbet oddsfavoritter som ordførere foran årets kommunevalg.

Jon-Ivar Nygård er den største favoritten med 1.20 i odds, noe som betyr 20 kroner i fortjeneste per satset hundrelapp om han vinner ordførerposten igjen.

– Våre oddssettere har gjort masse research, men 1.20 i odds er lav som ordførerfavoritt. Det vitner om at våre oddssettere føler seg veldig trygge på at Nygård blir ordfører også den neste perioden, skriver talsmann Mikael Mellqvist fra Coolbet.com.
Nygårds største utfordrere er Truls Velgaard (H) og Elin Johanne Tvete (Sp), begge til seks i odds.

LES OGSÅ: Klar, ferdig, stem!

I Råde er René Rafshol (H) også klar favoritt til 1.25, men det er mer åpent i Hvaler der Eivind Norman Borge (Frp) gir to i odds foran Mona Vauger (Ap) med tre i odds.

– Det er stor interesse for politikk og mange etterspør lokale odds og da gjerne hvem som blir ordfører. Politiske odds har eksistert på oddsmarkedet i flere tiår, sier talsmannen fra Coolbet.com, og han er sikker på god treffprosent.

– Vi har folk som har gjort dette før, og vi regner med en treffprosent på ordførerodds rundt 90. Det blir noen overraskelser, men ikke veldig mange, avslutter Mikael Mellqvist.

LES OGSÅ: 137 lokale lister stiller til kommunevalg i høst