Nyheter

Tiltalt for vold mot offentlig tjenestemann - må i tingretten

Det skal avholdes 23 rettsmøter neste uke.

Mandag

Konkurssaker. To rettsmøter til behandling av konkursbegjæringer.

Straffesak. Tilståelsespådømmelse. Ett rettsmøte.

Sivil sak. Saksforberedende møte i sak etter barneloven der tvistetema er samvær. Prosessfullmektiger er advokat Jostein Løken og advokat Johannes Bakkevig.

Onsdag

Tvangssak. Muntlig forhandling i sak om fravikelse av leilighet.

Straffesak.Meddomsrettsak der mann (27) er tiltalt for vold mot offentlig tjenestemann og vinning m.m. Forsvarer er advokat Vigdis Brandstorp og aktor er politiadvokat Silje Kathrine Arnesen. Det er satt av to dager til saken.

Straffesak. Meddomsrettsak der mann (47) er tiltalt for oppbevaring av narkotika. Forsvarer er advokat Kenneth Hansen og aktor er politiadvokat Elin Fossum.

Torsdag

Konkurssaker. En skiftesamling og fem rettsmøter til behandling av konkursbegjæringer.

Straffesak. Ikke vedtatt forelegg. Mann (32) er siktet for ulovlig bruk av vannscooter. Aktor er politiadvokat Elin Fossum.

Skjønnssak. Hovedforhandling i sak som gjelder fastsettelse av festeavgift. Prosessfullmektiger er advokat Yngve Romsvik og advokat Pål Eriksrud. Det er satt av to dager til saken.

Fredag

Sivil sak. Saksforberedende møte i sak etter barneloven der tvistetema er samvær. Prosessfullmektig er advokat Hilde Elisabeth Jæger.

Sivil sak. Saksforberedende møte i sak etter barneloven der tvistetema er samvær. Prosessfullmektiger er advokatfullmektig Hilde Charlotte Sjølett og advokat Harald Bjelke Wibye.

Straffesak. Meddomsrettssak der mann (22) er tiltalt for kjøring i påvirket tilstand. Forsvarer er advokat Øyvind Abrahamsen og aktor er politiadvokat Maria Strømmen Lile

Mer fra Dagsavisen