Nyheter

Deler ut to gratisplasser til Hvalerløpet

Alltid hatt en drøm å løpe Hvalerløpet? Nå kan du vinne gratis startplass.

Påsken har bydd på sol og finvær, noe som gir fine løpeforhold på Hvaler. Det lover bra med tanke at to av Hvalers vakreste eventyr, nemlig Hvaler Triathlon og Hvalerløpet, venter i juni-måned på Skjærhalden.

Nå deler arrangørene av Hvalerløpet, som for øvrig også arrangerer Hvaler Triathlon, ut to gratis startplasser til Hvalerløpet.

Alt du trenger å gjøre for å skaffe deg eller noen andre en av de to gratis startplassene er å tagge deg selv eller noen du ønsker skal få en gratis startplass til Hvalerløpet i kommentarfeltet under innlegget om gratis startplasser på Hvalerløpets facebookside.

Vinneren trekkes den 01. april klokken 20.00. Det melder arrangørene av Hvalerløpet på Hvalerløpets Facebook-side.

Allerede har mange tagget seg selv og andre i kommentarfeltet på Hvalerløpets Facebook-side, men den som intet våger intet vinner.

Hvaler-triathlon arrangeres helgen den 16. og 17. juni. Hvalerløpet er et terrengløp som arrangeres den 16. juni og skal passe for løpere på alle nivåer. En velger selv om en vil løpe 5 eller 10 kilometer.

– Skogløypene byr på opplevelser og vekker konkurranseinstinktet til de som ønsker å måle krefter. Hvalerløpet er for alle som er glad i være ute i skog og mark til de som er glade i å løpe. En velger distanse selv, og vi byr på skog, strand og målgang på Skjærhalden torv, sier en av arrangørene, Ole Lindekleiv, som håper å se mange til start både til Hvalerløpet og de fem triathlon-konkurransene som vil bli arrangert samme helg.

Mer fra Dagsavisen