Nyheter

Nå skal han spille for Stjernen

Vi får ikke se Rune Rudberg på «Farmen kjendis» eller «71° nord», men på dansegalla i Stjernehallen stiller han gjerne opp.

Dansegallaen satser stort på publikum fra Østfold, og utenfor.

– Vi prøver å treffe alle dansemiljøene, hvor Hvaler jo er det nærmeste, sier Dag Solheim.

–Det blir satt mange bord på banen og tribunen kan ta et par tusen danseglade. I første omgang er det lagt ut 800 billetter. Det er for tidlig å si hvor mange billetter som er solgt siden salget startet like før helgen.

MGP og dansegalla

– Det er sjette gangen jeg er med på MGP så det er viktig å få med bandet for å spille country-pop-rock, sier Rune Rudberg.

Rudberg har ikke vært på veien i noen år, og nå skal han virkelig få danseglade sjeler til å lyse opp under gallaen i Stjernehallen. Det kjente bandet Ole Ivars og lokalbandet Bøckmanns kommer også til å stå på scenen.

– Når det blir spørsmål om låter pleier jeg å spille det publikum spør om. Det kommer til å bli spilt litt fra gamle utgivelser, men mest av de nye låtene, sier Rudberg.

Saker blåses opp

Rudberg bor på Knapstad, rett ved Spydeberg. Det har stormet en del rundt hans liv, men han mener nå at ting har falt på plass.

– Jeg visste jo ikke at jeg var kjendis før det hadde gått fire år, og da er det mye som kanskje burde vært usagt og ugjort.

Men likevel mener Rudberg at ting ikke har vært så galt som mediene skulle ha det til.

– Det er en del som har blitt fremstilt feil, og blitt ganske mye blåst opp, legger Rudberg til.

Takket nei til «Farmen kjendis»

Rune Rudberg var en av de første som ble ringt opp av produksjonsselskapet til «Farmen kjendis» men han takket nei.

– Jeg tviler på at jeg får bli med til neste år, men man bør aldri si aldri. «Skal Vi Danse»-teamet ringer meg hvert år, men det tror jeg hadde gått dårlig. Det å øve og øve er ikke helt min greie.

Rune Rudberg har fått sin egen fanklubb.

– Lederen for klubben har tatovert logoen til Rune Rudberg Band på ryggen, ler Rudberg.

Mer fra Dagsavisen