Nyheter

Artistspekket allsang

Årets "Allsang på grensen" kan by på en rekke godbiter. Her kan du se hvilke artister som skal underholde.

Haldens egen visesanger, Henning Kvitnes har fått æren av å åpne artistgallaen onsdag 2. juli. Videre kan vi nevne navn som Kurt Nilsen, Espen Lind, Maria Haukaas Storeng, Alejandro Fuentes, Wenche Myhre og Halvdan Sivertsen.

Mange vil nok bli glad for å høre at vinneren av Norske talenter- Erlend Bratland har takket ja til å komme. De minste kan glede seg med barnestjernene Celine og Malin fra Melodi Grand Prix junior, mens de som foretrekker svensk musikk vil få gamle slagere på rekke og rad. Lill Lindfors, Style (Freestyle), Harpo med "Moviestar" og Tommy Nilsson skal alle sørge for å underholde publikum.

Ole Edvard Antonsen, Bjarne Brøndbo, Luftforsvaret og DDE kommer også til å avlegge festningen en visitt, og det samme vil Jonas Fjeld, Ole ivars og Rune Rudberg.

I tillegg til alle artistene, vil selvfølgelig også programlederparet Katrine Moholt og Tommy Steine gjøre noen sanginnslag.

Billettsalget godt i gang

"Allsang på grensen" starter den 2.juli, og skal arrangeres hele 7 onsdager på rad- frem til 13.august.Etter planen skal det være 4-5 artister på hvert program. Forhåndssalget av billetter er allerede godt i gang, så alt tyder på at det nok en gang vil bli tidenes folkefest på Fredriksten festning.

Mer fra Dagsavisen