Nyheter

«Raaben» tilbake i blå drakt

Backen Pål Raab Lien (34) er tilbake i Sparta Sarpsborg etter to sesonger hos Stjernen. Onsdag ble veteranen enig med moderklubben om en ettårskontrakt.

34-åringen forsvant til Stjernen da han ikke fikk ny kontrakt med Sparta for to år siden. Nå er han imidlertid velkommen tilbake i blå drakt.
- Det har rent mye vann i elven siden den gangen. Vi har hatt samtaler, og begge parter synes det er bra at Pål avslutter karrieren i Sparta, sier sportslig leder Rune Eilertsen.
- Pål er en rutinert back som har masse eliteserie-erfaring. Vi tror han kan bidra til å hjelpe oss kommende sesong, sier han.

Ikke vanskelig
- Sparta vil alltid være klubben min. Samtidig har jeg hatt to veldig fine år i Stjernen. Jeg har fått venner for livet både blant spillere og folk rundt laget. Det var en vurderingssak om jeg skulle gå tilbake til Sparta, men da tilbudet kom var det ikke vanskelig å bestemme seg, sier Pål Raab Lien.
- Det var litt turbulent da jeg gikk til Stjernen, men det har vi satt en strek over. Nå ønsker jeg å gjøre det best mulig for Sparta igjen. Jeg har lyst til å vise at de som har trodd på meg og hentet meg til klubben, har tatt en riktig avgjørelse, sier backen. Raab Lien synes fortsatt ishockey er like moro som før.
- Jeg kan ikke holde på i all evighet, men det er fortsatt artig å spille kamper og trene. Nå tar jeg imidlertid et år av gangen, det er lurest etter at man har passert 30 år, smiler veteranen som i går var på sin første Sparta-trening på to år.

Mer fra Dagsavisen