Folkeopprørrør

Innfall: Etter den umiddelbare suksessen til «Folkeopprører mot klimahysteriet» fikk vi fort «Folkeopprøret mot Folkeopprøret mot klimahysteriet»

Uka har vært preget av et uhåndterlig kaos som har skjerpet frontene i landet vårt, med konfronterende anklager om uredelig spill og en generell tilspisset ondsinnet tone i den offentlige samtalen. Og da tenker jeg ikke på stemmekaoset i Melodi Grand Prix.

Om verden går under kommer det ikke til å være forårsaket av smilende eller sure emojis.

Nei, da er det fort verre med dette «Folkeopprøret mot klimahysteriet». En Facebook-gruppe som fort vokste seg veldig stor. Ikke helt uventet, siden veldig mange mener at det er vanskelig å forholde seg til alle verdens dramatiske endringer, og derfor synes det er best at vi fortsetter å ha det like fint som før.

Etter den umiddelbare suksessen til «Folkeopprøret mot klimahysteriet» fikk vi fort «Folkeopprøret mot Folkeopprøret mot klimahysteriet», også med god oppslutning i folket. Da lå veien åpen for «Folkeopprøret mot Folkeopprøret mot Folkeopprøret mot klimahysteriet». Riktignok med mer begrenset deltakelse. 

Det neste blir vel «Folkeoppr…», nei nå får det være nok, det må vel finnes andre metoder for å spaltemillimeterne til å gå unna her.

I stedet for å tvære ut dette er det bedre å tenke konstruktivt, og lage flere folkeaksjoner mot alt som høres leit ut. Jeg kan selv tenke meg «Folkeopprøret mot skadehysteriet i Tottenham».

Dette en aksjon som heller ikke kommer til å løse noen problemer. Men den kan fungere som en søt drøm om at det ikke egentlig er noen skadesituasjon i det ellers så robuste laget, selv om det er tydelig for de fleste som følger med at mange spillere ligger hjemme og har det vondt, og at laget taper for ofte.

Men nei da, vi har da «Folkeopprøret mot alt sånt», og jo mere vi er sammen, jo sikrere er vi på finaleplass i Champions League i mai.

Jeg kan også tenke meg «Folkeopprøret mot hysteriske «Kjendis-VM i skiskyting»», etter et program som det dessverre ikke går an å gjøre usett for oss som uforvarende kom innom i beste sendetid tirsdag kveld.

Det er ikke for dette vi har vært med i «Folkeopprøret mot folkeopprøret mot NRK-lisensen» siden den ble innført på Facebook i 1924. Selv om lisensen slik vi kjente den nå er borte betyr det ikke at Rikskringkastingen kan prakke på oss hva som helst. Det får være mer enn nok med Melodi Grand Prix.

Jeg går ut fra at «Folkeopprøret mot røret hos Widerøes ruteplanleggere» er på vingene allerede. Jeg veit ikke helt om jeg blir med der, det jo egentlig bra med en generell nedgang i flytrafikken, men det er altså sånn at mange avganger blir lagt ned i Florø, men ingen i Førde!

I det minste kan de, vi, som er fra Florø nå gå rakrygget gjennom flyskammens tid, mens de der inne i Førde fortsetter som om ingenting har skjedd, og melder seg inn i «Folkeopprøret mot klimahysteriet», der de hører hjemme.