Halve jobben gjort for Oilers

Stjernen-Oilers 4-6. Oilers er halvveis til semifinale i NM etter en knallsterk borteseier mot Stjernen mandag. Målene til Oilers ble scoret av Van Guilder (3), Kristiansen, Humphries og Hoff. Du kan se hvordan kampen var neders i denne saken.

Før kampen:

Det var nok av drama i den første kvartfinalen mellom Oilers og Stjernen på lørdag. Josh Soares kranglet seg ut av kampen i første periode og Stjernens spillere var på sin side mest interesserte i år slåss da de innså tapet mot slutten

Tommy Kristiansen sparte seg ikke da han skulle beskrive Stjernen etter den første kampen.

– Det er dessverre bare slik de er. Stjernen er egentlig et jævla drittlag, som jeg er utrolig glad for at vi slo. Vi er inne i hodene deres nå, etter både ha vunnet på banen og ha gått seirende ut av den psykologiske krigen. Det er også veldig viktig i et sluttspill, så det var godt å vise den gjengen med gutter hvordan det gjøres her, sa han til RA etter lørdagens kamp.

På toppen av det hele gikk flere av Stjernens spillere av isen i DNB Arena uten å takke for kampen. En av unnskyldningene var at de trodde at det ikke skulle gjøres før etter hele serien var avgjort.

Stjernens Victor Backman beklaget etter kampen dette og hevdet at det ikke hadde noe å gjøre med slagsmålet til sist i lørdagens brudulje i DNB Arena.

Nesten like dramatisk som det som skjedde på isen i den første kvartfinalen var det som skjedde utenfor den.

Oilers-stjernen Josh Soares røk uklar med Pål Gulbrandsen og ble sendt i dusjen av egen trener. Han spilte ikke de to siste periodene.

Etter kampen satt de to i oppvaskmøte med sportsdirektør Pål Higson og floken skal nå være løst opp i.

Oilers starter med Henrik Holm i mål. Kjetil Martinsen mangler i kveld med skade.

Stjernens trener Jarmo Toivanen er i allefall lysten på revansje og sa følgende til TV2 før kampen:

- Vi fikk en dårlig start sist, men andre halvdel var bra.

Pål Gulbrandsen satser uansett på å øke til 2-0 i kamper.

- Vi går for en ny seier. Det er en tøff bortekamp, men vi er klare, sa han.