Zlatan tilbake med scoring og målgivende

I sin første kamp fra start etter koronapausen vartet Zlatan Ibrahimovic opp med mål og assist i Milans 3-0-seier over Lazio lørdag kveld.

Milan tok ledelsen etter halvspilt 1.-omgang da svensken fant Hakan Calhanoglu som dro seg innover og vartet opp med et flott langskudd via en Lazio-fot.

Ti minutter senere skjøt Alexis Saelemaekers ballen i armen på Stefan Radu, og dommeren pekte på straffemerket. Lazio-keeper Thomas Strakosha fikk en hånd på forsøket til Ibrahimovic, men ballen snek seg likevel over mållinjen.

Svensken ble byttet ut i pausen og kunne se Ante Rebic fastsette slurrestultatet til 3-0 etter timen spilt.

Milan-seieren gjør at Juventus nå leder Serie A med sju poeng foran Lazio på 2.-plass når åtte runder gjenstår. Milan klatret til 6.-plass, men kan passeres av Napoli som møter Roma søndag.

Tidligere på dagen ble Milans klubblegende Paolo Maldini passert av Juventus-keeper Gianluigi Buffon på listen over spillere med flest Serie A-kamper. Buffon har nå spilt 649 kamper på Italias høyeste nivå.

Italiensk Serie A menn lørdag, 30. runde:

Lazio – Milan 0-3 (0-2)

Mål: 0-1 Hakan Çalhanoglu (23), 0-2 Zlatan Ibrahimović (str. 34), 0-3 Ante Rebic (59).

Juventus – Torino 4-1 (2-1)

Mål: 1-0 Paulo Dybala (3), 2-0 Juan Cuadrado (29), 2-1 Andrea Belotti (str. 45), 3-1 Cristiano Ronaldo (61), 4-1 Koffi Djidji (selvmål 87).

Sassuolo – Lecce 4-2 (1-1)

Mål: 1-0 Francesco Caputo (5), 1-1 Fabio Lucioni (27), 2-1 Domenico Berardi (str. 63), 2-2 Marco Mancosu (str. 67), 3-2 Jeremie Boga (78), 4-2 Mert Muldur (83).

Spilles søndag: Inter – Bologna, Brescia – Hellas Verona, Cagliari – Atalanta, Parma – Fiorentina, Sampdoria – Spal, Udinese – Genoa, Napoli – Roma.