OL i Tokyo

Richarlison senket Tyskland med hattrick på 23 minutter

Brasil-stjernen Richarlison ga Tyskland en real smell i OL-møtet mellom de to fotballgigantene torsdag. Han scoret et raskt hattrick på veien mot 4-2-seier.

Kun seks minutter var spilt da Richarlison satte den første ballen i mål bak tyskernes keeper Florian Müller. Everton-spissen doblet ledelsen etter 22 minutter og scoret ytterligere en gang sju minutter senere.

Like før pause brente Matheus Cunha et straffespark og en mulighet til å punktere kampen fullstendig.

Tyskernes OL-lag reduserte ved Nadiem Amiri elleve minutter etter sidebytte. Og selv om Maximilian Arnold ble utvist for sitt andre gule kort noen minutter senere, klarte Tyskland å redusere igjen ved Ragnar Ache etter 82 minutter.

Seieren skulle uansett gå til Brasil. Paulinho la på til 4-2 på overtid og befestet trepoengeren. Brasilianerne topper OL-gruppe D, der Elfenbenskysten tidligere torsdag slo Saudi-Arabia 2-1 i sin åpningskamp.

Argentina fikk en overraskende tung åpning på mesterskapet. Australia vant 2-0 etter scoringer av Lachlan Wales og Marco Tilio.