Sport

Skeids toppscorer kan være ute med brudd

Skeids David Tavakoli måtte hinke av banen etter sju minutter i lørdagens treningskamp mot Grorud. Klubben frykter brudd inne i ankelen.

Bilde 1 av 3

ÅRVOLL KUNSTGRESS (Dagsavisen): Grorud slo Skeid fortjent 2-0 i generalprøven foran seriestarten i 2. divisjon om en uke. Men mest bekymringsfullt for Skeid var David Tavakolis tidlige skade. Fjorårets toppscorer i Skeid er nettopp tilbake etter operasjon i skulderen, og kan få et nytt opphold nå.

- Vi frykter brudd i ankelen. Vi har tatt røntgen, men vi får ikke endelig svar før mandag, sier trener Tom Nordlie til Dagsavisen etter kampslutt på Årvoll. Kampen ble flyttet dit fordi Groruds hjemmebane ikke var klar.

Les også: Grorud overbeviste i hissig generalprøve mot Skeid

Hendelig uhell

Det var spilt bare fem minutter av treningskampen mellom de to lagene da David Tavakoli gikk i bakken og ble liggende. Det så ut som et hendelig uhell i en kamp som senere ble preget av svært røffe taklinger, etterslengere og munnbruk.

- Vi gjør en skammelig kamp og vi får kanskje David skadet. Nok en bortkastet lørdag, sier Tom Nordlie, som er nødt til å se et helt annet Skeidlag i seriepremieren borte mot Kjelsås om en uke. Han fikk også se Kim Skogsrud bli utvist i 2. omgang etter å ha pådratt seg to gule kort.

- Spiller vi slik som dette, rykker vi ned, sier Tom Nordlie, som knapt sa et ord fra sidelinja.

Grorud var klart best gjennom hele kampen og skapte mest (7-2 i målsjanser).

For deg med ♥ for Oslo: Følg oss på Facebook!

Can som midtspiss

Da David Tavakoli gikk av, ble fjorårets Gorrud-spiller Mesut Can flyttet inn som midtspiss, mens Johannes Nunez kom inn på flanken. Sistnevnte har slitt med sykdom den siste måneden.

For Tavakoli er det et tilbakeslag hvis han nå får en lang pause igjen.

- Det smalt et eller annet inne i beinet, sa han til trenerapparatet da han hinket av banen og ble hjulpet inn i garderoben.

Skeid skapte knapt en målsjanse i kampen, de to største hadde Tom Skogsrud da han skjøt over for åpent mål og David Hickson som skjøt et skudd keeper slo i stanga rett før slutt. Begge muighetene kom etter pause.

Ali Iqbal og Frederick Pettersen scoret målene for Grorud, som åpenbart har klart å fornye laget etter at tre sentrale spillere gikk til Skeid foran denne sesongen.

Les også: Han utelukker spill for Skeid i årets sesong

Mer fra Dagsavisen