Sport

Sesongens første tap for Aker: – Kom aldri opp på det nivået vi ønsket

(Aker - Molde 25-32). Etter to seirer på de to første kampene kom Aker ned på jorda søndag. Det ble klart tap for Molde.

Moldenserne ga seg ikke før det sto 32-25 på måltavla.

– Etter en meget god start på sesongen kom vi aldri opp på det nivået vi ønsket i dagens kamp. Vi slet med intensiteten i forsvarsspillet, og dermed fikk vi heller ikke de kontringsmålene som er vår største styrke, sier trener Henrik Wilhelmsen etter kampen.

Les også: Sterk sliteseier for Bækkelaget: - Veldig godt fornøyd (+) 

Gjestene tok kommandoen fra start og ledet hele veien. Aker hang godt med de første 20 minuttene (8-8), før gjestene stakk ifra (14-9 etter 26 minutter). Aker avsluttet omgangen sterkt og var bare under med tre til pause, 11-14.

Men etter 35 minutter (14-17) sa Molde takk og farvel. Ledelsen ble kjapt på seks mål (21-15 etter 40 minutter), og da var det kjørt for Aker.

Det endte til slutt med sjumålstap 25-32. Tuva Ulsaker Høve ble Akers toppscorer med fem mål på fem forsøk.

Les også: Også Aker vil nå sluttspill: – Forberedt på at det blir en spesiell sesong (+) 

– Angrepsmessig så ble vi litt for sideveise og får aldri ordentlig flyt i spillet. Vi har et veldig ungt lag og det er ikke unaturlig at det vil svinge litt, sier Wilhelmsen.

Uansett – fire av seks poeng etter de tre første kampene skal man ikke kimse av. Wilhelmsen er fornøyd.

– Det er veldig bra med fire av seks poeng. Nå rister vi av oss dagens kamp og ser frem mot NM-kampen mot Follo allerede på onsdag.

Eliteserien kvinner søndag, 4. runde:

Aker – Molde 25-32, Larvik – Tertnes 31-35, Sola – Flint 35-26.

Mer fra Dagsavisen