Sport

Ronaldo: – Jeg er et eksempel på og utenfor banen

Juventus-stjernen Cristiano Ronaldo avviste igjen voldtektsanklagene og hyllet seg selv som et forbilde på mandagens pressekonferanse i Manchester.

Der skal han og Juventus møte Ronaldos gamle arbeidsgiver, Manchester United, i mesterligaen tirsdag kveld.

Portugiseren fikk ikke uventet spørsmål om de utenomsportslige forstyrrelsene som har preget starten av hans karriere i Torino-klubben. En amerikansk kvinne har anklaget Ronaldo for å ha voldtatt henne på et hotell i Las Vegas i 2009, og saken etterforskes av politiet.

– Jeg vet at jeg er et eksempel, 100 prosent, på banen og utenfor banen. Jeg er en lykkelig mann, jeg smiler, jeg spiller for en fantastisk klubb, jeg har fire barn, jeg er frisk. Resten påvirker meg ikke, så jeg er veldig glad, sa Ronaldo.

Et nytt spørsmålet om Kathryn Mayorga, kvinnen som har anmeldt ham for voldtekt, dukket opp:

– Hørte du ikke hva jeg sa? Jeg er en glad mann. Vi kom med en uttalelse for to uker siden. Jeg kommer selvfølgelig ikke til å lyve om dette. Advokatene mine er trygge, og det er jeg også. Jeg nyter fotballen og livet, og resten har jeg andre personer til å ta hånd om.

– Sannheten vinner alltid. Jeg har det bra, fortsatte Ronaldo.

Tirsdag er han spilleklar igjen etter å ha sonet én kamps karantene i mesterligaen. Det er andre gang han møter United på Old Trafford siden han forlot klubben i 2009.

(NTB)

Mer fra Dagsavisen