Sport

Oppsal forsterker laget vesentlig for høstsesongen

Etter en trøblete vårsesong som endte med at Oppsal var bunnlag på tabellen, har klubben nå styrket laget med fire nye signeringer for å kjempe om plass i andre divisjon neste sesong også.

Vårsesongen var tøff for nyopprykkede Oppsal, som avsluttet før sommeren med 6 poeng og som bunnlag på tabellen. Likevel er ikke løpet kjørt helt enda. Lørdag startet høstsesongen for fullt der Oppsal tok i mot Senja på hjemmebane og tok med seg tre viktige poeng, i en kamp som endte 1-0 til Oppsal.

– Vi skal gjøre alt i vår makt for å klare vår målsetting om å etablere oss i andre divisjon, skriver Oppsal-trener Gisle Olsen i en tekstmelding til Dagsavisen.

Les også: Bransdal avgjorde for Oppsal

Med i troppen under lørdagens kamp hadde Oslo-laget to nye spillere med i håp om å forsterke laget ytterligere. Midtbanespiller Sander Birkeland og spiss/kant Gharib Osman Gerkondai var begge med i høstsesongåpningen. Førstnevnte fikk tillit allerede fra start.

– Birkeland har jeg hentet inn for å forsterke laget, derfor rett inn og han kommer til å fortsette å spille. En solid og spennende spiller på dette nivået, sier Gisle.

Følg Dagsavisen Oslo på Facebook!

– Gerkondai er også en forsterkning og har ferdigheter vi trenger i forskjellige faser av spiller. Begge gjorde en god figur mot Senja og bygget opp under det vi ønsker å få til framover. [Det] var veldig viktig for vår høstsesong at vi vant denne kampen, nå har vi heng på de andre. Nå blir det viktig å følge opp i de neste kampene, fortsetter han.

Gisle har store planer for kommende høstsesong og allerede i neste seriekamp borte mot Bærum settes det inn flere forsterkninger. Jørgen Solvang Nilsen fra Elverum, som spilte for Oppsal i opprykksesongen i fjor, kommer rett inn i troppen, sammen med dansken Martin Thomsen fra Aarhus.

– Videre skal vi ha på plass 1–2 spillere til i løpet av kort tid, avslutter Gisle.

Oppsal ligger fortsatt på bånn av tabellen, nå med 9 poeng. Neste kamp spilles borte mot Bærum på lørdag.

Mer fra Dagsavisen