Nyheter

Manglerud Stars poengkonge innstilt på å avslutte karrieren i MS

Kjetil Martinsen skrev mandag under en kontrakt som binder han til MS i to nye år.

Kjetil Martinsen signerte for Manglerud Star for tredje gang da han var tilbake før den nylig avslutta sesongen. Den kreative løperen har tidligere spilt for både Vålerenga, Lillehammer, Stavanger og Storhamar, men han har aldri lagt skjul på at det er på Manglerud han føler seg hjemme.

 Er du innstilt på at du kanskje avslutter karrieren i MS nå?

Ja, det er jeg, skriver Kjetil Martinsen til Dagsavisen.

Med 31 poeng (13 mål, 18 assist) på 45 kamper ble Martinsen poengkonge i Manglerud Star denne sesongen, og bidro sterkt til at østkantklubben til slutt endte på en åttendeplass.

Tror på framtida

Etter en trang høst løsnet det utover i sesongen, og det hele kulminerte i en avgjørende kamp hjemme mot Narvik i siste serierunde, der vinneren sikret åttendeplassen, som skulle gitt en plass i sluttspillet.

MS gikk seirende ut av bataljen i det som må kunne betegnes som det nærmeste norsk ishockey kom en finale denne sesongen. Martinsen tror nå at klubben er klar for å ta nye steg, og gleder seg til fortsettelsen.

 Det er mye spennende som skjer rundt klubben, jeg tror MS kan bli å regne med høyere opp på tabellen neste sesong, skriver han til Dagsavisen.

Les intervjuet med Kjetil Martinsen før sesongstart: Kjetil Martinsen vil finne igjen gleden med ishockey på Manglerud

Våger ikke å spå

Han forklarer videre at han har en god følelse for hvor klubben er på vei, og mener at det gjøres mye rett om dagen. Men våger han å spå hvor mye bedre det kan gå kommende sesong?

 Nei, det tør jeg ikke å si, svarer han.

Også trener David Livingston er fornøyd med å ha med Martinsen videre i to nye år. Dette sier han til mshockeyelite.no:

«Det er fantastisk å få med Kjetil i to nye år. Han var en viktig spiller i sesongen som gikk. Vi håper Kjetil fortsetter på dette sporet også neste sesong, og fortsetter å levere like bra for oss i fremtiden. Han er en meget god spiller å ha i overtall, og vi gleder oss til å se hva han kan få til videre!»

Steenberg reiser nordover

I helgen forsvant imidlertid en annen sentral spiller fra forrige sesong fra MS. Svenske Ludvig Steenberg, som kom før sesongen, har forlatt MS til fordel for Narvik.

Svensken var en av få importspillere som startet sesongen i Manglerud Star. Etter hvert kom det flere, men Steenberg overlevde i Manglerud Stars hardtarbeidende førsterekke.

MS mister med dette en spiller med stort hjerte, masse energi, og godt tempo, samt en suveren duellspiller langs vantene.

Mer fra Dagsavisen