Sport

Lars Bohinen om VIF: – Alt handler om timing

Mange peker på Lars Bohinen som ny VIF-trener. – Mitt fokus er i Aalesund nå der vi begynner treningen onsdag, sier Bohinen til Dagsavisen.

Det jobbes på spreng i Vålerenga med situasjonen som har oppstått etter at Ronny Deila forsvinner til New York City FC. Mandag ettermiddag ble overgangen bekreftet fra Vålerengas side.

I mandagens Dagsavisen lanserte Kjetil Rekdal Lars Bohinen som et sterkt navn. De selv jobbet sammen i VIF da laget hadde suksess midt på 2000-tallet.

Lars Bohinen sa i fjor høst at han på sikt ønsket å trene VIF. Det utsagnet holder han fast ved når Dagsavisen snakker med ham mandag.

– Jeg kan jo ikke si mye om dette. Alt handler om timing i fotballen og nå har jeg fullt fokus på det som skjer her i Aalesund, sier han.

Bohinen satte rekord med Aalesund i OBOS-ligaen i fjor da de rykket opp i Eliteserien, der de møter Vålerenga igjen i år.

Vålerenga var også Bohinens siste klubb som aktiv fotballspiller tidlig på 2000-tallet.

Assistenttrener Haakon Lunov blir også pekt på av noen. Han har vært assistenten til Deila både i Strømsgodset, Celtic og Vålerenga. Han får uansett hovedansvaret de kommende ukene.

VIF har sin første trening i LSK-hallen kommende mandag.

Mer fra Dagsavisen