Klopps første Liverpool-seier

(Liverpool - Bournemouth 1-0). Etter tre uavgjorte kamper klarte Liverpool endelig å ta en seier under sin tyske trener Jürgen Klopp. Bournemouth ble slått 1-0 på Anfield i ligacupen onsdag.

Av Geir Andreassen

Det var gått 17 minutter da João Carlos Teixeira ble spilt igjennom Bournemouth-forsvaret med en flott stikker. Han forsøkte fintet ut målvakten og forsøkte å sette ballen i mål med et utsøkt hælspark, men ballen ble mirakuløst reddet på streken av en forsvarer. Da dukket Nathaniel Clyne og satte returen i det åpne målet.

Gjestene hadde også en god mulighet like etter hjemmelagets første mål, men Adam Bogdan fikk slått ballen over med en refleksredning.

Ny skade

Heller ikke denne gangen unngikk Klopp skader i sitt mannskap. Liverpool-kaptein Kolo Toure måtte forlate banen etter 34 minutter med noe som så ut som en strekk. Han ble erstattet av Martin Skrtel i midtforsvaret.

Joshua King startet på benken for Bournemouth, men kom inn etter 70 minutter. Kampen ebbet ut til Liverpool-avansement.

Palace-tap uten Hangeland

Manchester City hadde små problemer mot Crystal Palace. Mål fra Wilfried Bony og Kevin de Bruyne ga 2-0 ved pause, mens Kelechi Iheanacho økte til 3-0 i 2. omgang. Yaya Toure gjorde 4-0 på straffe 14 minutter før slutt. Damien Delaney fikk redusere ett minutter før slutt. På overtid gjorde Manu Garcia 5-1.

Brede Hangeland ble værende på benken for Palace

Southampton slo kriserammede Aston Villa med 2-1 hjemme på St. Marys. Maya Yoshida og Graziano Pellè ga hjemmelaget 2-0 i annen omgang før Scott Sinclair reduserte på straffe på overtid. (©NTB)

Engelsk ligacup fotball onsdag, 4. runde:

Liverpool – Bournemouth 1-0 (1-0)

Mål: 1-0 Nathaniel Clyne (17). 41.948 tilskuere.

Joshua King spilte 20 minutter som innbytter for Bournemouth.

Manchester City – Crystal Palace 5-1 (2-0)

Mål: 1-0 Wilfried Bony (22), 2-0 Kevin de Bruyne (44), 3-0 Kelechi Iheanacho (59), 4-0 Yaya Toure (str. 76), 4-1 Damien Delaney (89), 5-1 Manu Garcia (90). 40.585 tilskuere.

Brede Hangeland var ubenyttet reserve for Crystal Palace.

Southampton – Aston Villa 2-1 (0-0)

Mål: 1-0 Maya Yoshia (51), 2-0 Graziano Pelle (77), 2-1 Scott Sinclair (str. 90). 31.314 tilskuere.

Manchester United – Middlesbrough 0-0, 1-3 etter straffer.