Ishockey

Zuccarello med tre målgivende da Wild slo Coyotes

Etter tre kamper uten poeng, dominerte Mats Zuccarellos igjen da Minnesota Wild slo Arizona Coyotes 5-2 torsdag.

Nordmannen sørget for viktige assist på utligning til 2-2 og ledelse 3-2 i den siste perioden. Han var også nest sist på pucken på Kiril Kaprizovs 1-0-scoring tidlig i midtperioden.

Kampen tok virkelig fyr først da tredje periode var i gang. På bare sju sekunder snudde Arizona Coyotes kampen. Ledelsen holdt i 32 sekunder. Da utlignet Zach Bogosian til 2-2.

Knappe to minutter senere var kampen snudd, da Joel Eriksson Ek hamret pucken i krysset og sendt gjestene i ledelsen 3-2, etter assist fra Mats Zuccarello.

Mot slutten av kampen tok hjemmelaget ut keeperen. Brock Faber utnyttet det da han satte pucken i tomt bur etter 18.48. Connor Dewar fastsatte sluttresultatet til 5-2 i kampens siste sekunder.

Mats Zuccarello fikk 17 minutter og 5 sekunder på isen for Minnesota Wild.

Tidligere torsdag tapte en annen nordmann, Emil Lilleberg, og hans Tampa Bay Lightning 3–6 hjemme mot Calgary Flames.