Grorud økte tabelledelsen da Kjelsås avga poeng

(Florø - Grorud 1-2, Senja - Kjelsås 2-2). Grorud økte ledelsen i 2. divisjon etter at begge rivalene Åsane og Kjelsås avga poeng. Grorud reddet seieren i Florø på overtid.

Oliver Edvardsen ble matchvinner da Grorud slo Florø 2-1 i 2. divisjon, avdeling 2 i fotball for menn lørdag. Det var Groruds tredje seier på rad.

Dermed leder de nå ligaen fire poeng foran Åsane og Kjelsås.

Florø tok ledelsen da Halvor Solheim-Olsen scoret ett minutt på overtid i første omgang. Lagene gikk av banen etter første omgang på stillingen 1-0 til Florø.

Groruds Henrik Bredeli scoret 1-1 fra ellevemetersmerket etter ett kvarter av andreomgangen. Ett minutt før slutt ble Glenn André Harviken (Grorud) vist av banen etter å ha fått sitt andre gule kort, men Edvardsen scoret det avgjørende målet ett minutt på overtid. Grorud-spilleren har scoret seks seriemål i år. Groruds innbytter Faysal Ahmed pådro seg rødt kort tre minutter på overtid.

Ahmeds utvisning var Groruds tredje røde kort denne sesongen.

I neste runde skal Grorud møte Odds 2.-lag.

Reddet uavgjort

Senja og Kjelsås måtte nøye seg med uavgjort på Senja stadion Islandsbotn  lørdag.

Markus Johnsgård sendte Senja i ledelsen etter elleve minutter. Lagene gikk i garderoben til pause på stillingen 1-0 til Senja.

Magnus Aasarød utlignet for Kjelsås etter ett kvarter av andre omgang. Kjelsås-spilleren har scoret tre mål denne sesongen. Senja tok ledelsen igjen ved Johnsgård fire minutter senere, men etter 77 minutters spill scoret Jens Bonde Aslaksrud for Kjelsås.

Ved full tid sto det 2-2. Senja står uten seier på sine seks siste kamper.

Senjas Tor Martin Mienna, Sondre Laugsand og Daniel Mikkelsen fikk gult kort. For Kjelsås fikk Jesper Taaje gult kort.

48 tilskuere løste billett til kampen.

I neste runde skal Senja møte Oppsal, og Kjelsås møter Elverum. (NTB)

Lørdagens resultater i 2. divisjon, avdeling 2:

Bærum – Sotra 2-2, Elverum – Oppsal 4-0, Florø – Grorud 1-2, Mjølner – Fram 2-2, Senja – Kjelsås 2-2, Åsane – Asker 1-1.

Spilles mandag: Odd 2.-lag – Alta.