Guro Reiten kopierte Haaland, scoret fire mål i storseier

(Chelsea - Bristol City 8-0). Guro Reiten scoret fire ganger og la opp til to mål da Chelsea knuste Bristol City 8-0 i siste hjemmekamp under manager Emma Hayes.

Maren Mjelde, som forlater klubben ved sesongslutt, ble byttet inn ti minutter før slutt og fikk sin siste opptreden på Kingsmeadow, som har vært henne hjemmebane gjennom mange år.

Søndag handlet det meste om Reiten. Hun har sittet en del på benken den siste tiden, og i kamper hun ikke har startet har Chelsea mistet terreng i superligaens gullkamp og forsvunnet ut av mesterligaen.

Mot Bristol City grep hun taktpinnen fra start. Hennes framspill førte til et tidlig straffespark, og hun satte det i mål til 1-0-ledelse i det 6. minutt.

Hennes tre andre mål kom etter pause, i det 56., 70. og 77. minutt. De ga 4-0, 5-0 og 7-0.

Sjoeke Nüskens 2-0-mål kom etter et hjørnespark fra Reiten, og den norske landslagsstjernen la også opp til og Aggie Beever-Jones' 8-0-mål.

Med seieren er Chelsea tre poeng bak Manchester City med en kamp mindre spilt, og nå med bedre målforskjell. City så ut til å være på vei mot serietittelen, men Chelsea fikk søndag hjelp av byrival Arsenal, som vendte til 2-1-seier over City med to sene mål.