Fotball

Klopp beklager til egne supportere etter smell i gullkampen: – Veldig skuffende

Liverpool-manager Jürgen Klopp unnskylder seg overfor egne supportere etter at laget tapte Merseyside-derbyet onsdag og avga viktige poeng i tittelkampen i PL.

Everton tok en sensasjonell 2-0-seier på eget gress mot erkerivalen Liverpool. Seieren sørget for at de blåkledde har åtte poeng ned til nedrykksplass, mens Liverpool faller av i gullkampen.

– Jeg kan kun beklage til folk for i dag. Det er veldig skuffende, sa Jürgen Klopp etter kampen.

Det skiller tre poeng opp til serieleder Arsenal, mens Manchester City, som har to kamper mindre spilt, bare ligger ett poeng bak. Med full pott for City vil Liverpool være fem poeng bak med kun fire kamper igjen av sesongen.

– Vi trenger en krise hos Manchester City og Arsenal, mens vi må vinne fotballkamper. Hvis de begynner å tape fotballkamper og vi fortsetter som i kveld endrer ingenting seg, fortsatte Klopp.

Etter en drøy halvtime i onsdagens Merseyside-derby sendte midtstopper Jarrad Branthwaite Everton i føringen. Etter pause stanget Dominic Calvert-Lewin inn 2-0-målet på et hjørnespark.

– Vi spilte den kampen som Everton ønsket og de scoret to mål på dødball. Vi skulle ha gjort det bedre, men det gjorde vi ikke, sa Klopp.

Liverpool har et knalltøft kampprogram foran seg. Lørdag gjester de West Ham, før Tottenham kommer på besøk helgen etter. Rødtrøyene avslutter sesongen hjemme mot Aston Villa og borte mot Wolves.


Mer fra Dagsavisen