Leverkusen fortsatte seiersrekken – nærmer seg sitt første ligagull

Leverkusen tok sin femte strake seier med 2-0 borte mot Köln i Bundesliga søndag. Laget har en ti poengs luke på tabelltoppen.

Forspranget gir Leverkusen en kjempemulighet til å sikre klubbens første Bundesliga-tittel. Ti kamper gjenstår av sesongen.

Bayern München, som har vunnet det tyske seriemesterskapet de siste elleve sesongene, klarte bare 2-2 borte mot Freiburg fredag kveld.

I søndagens oppgjør fikk Köln en tung start på kampen da Jan Thielmann ble utvist etter bare elleve minutter.

Vondt ble til verre da Jeremie Frimpong sendte gjestene i ledelsen sju minutter før pause, mens Álex Grimaldo fastsatte resultatet med 17 minutter igjen på klokken.

Torsdag møter Leverkusen aserbajdsjanske Qarabag i europaligaen. Deretter kommer Wolfsburg på besøk neste søndag.