Hegerberg sikret gruppeseieren for Lyon – to mål før pause

Ada Hegerberg skjøt Lyon til gruppeseier i mesterligaen. Hun pyntet på sin CL-scoringsrekord to ganger i første omgang i 7-0-seieren mot St. Pölten.

Da Hegerberg ble byttet ut ved pause, sto det 3-0 til den franske storklubben, som scoret fire ganger til i 2. omgang. Det er fire poeng ned til Brann før siste runde.

Bergensklubben sikret avansement til kvartfinale med 1-0-seier over Slavia Praha tidligere torsdag.

Hegerberg scoret sitt 63. mesterligamål da hun ga Lyon ledelsen i det 21. minutt. Hun reagerte raskest da Damaris Egurrola nikket ballen ned, og gjestene ledet.

To minutter senere doblet Sabrina Däbritz ledelsen, og tyskeren sto for assist da Hegerberg gjorde 3-0 fra kort hold i det 36. minutt.

Hegerberg har nå scoret 23 mål på sine 21 siste mesterligakamper.

Vanessa Gilles, Dzsenifer Marozsán, Kadidiatou Diani og Däbritz scoret etter pause.