Fotball

Bradley fortsetter i Stabæk tross nedrykket

Amerikaneren Bob Bradley har gitt beskjed om at han vil være med videre som hovedtrener i Stabæk.

Også sønnen hans fortsetter i trenerteamet.

Det opplyser Stabæk i en pressemelding. Bradleys gledelige beskjed kom tirsdag morgen.

«Etter en tid med usikkerhet rundt trenersituasjonen for kommende sesong er dette en fantastisk beskjed til både klubb og fans rett før jul», skriver Stabæk.

Bradley sier til Budstikka at han har gitt klubben et muntlig ja. Onsdag reiser han hjem til USA for å feire jul med familien.

– Det er fortsatt detaljer som gjenstår og som vi må bli enige om. Men min plan – og klubbens plan – er at vi skal bygge det rette laget som passer klubbens identitet og å spille god fotball som er spennende og morsomt å se på.

Bradley gjorde comeback som Stabæk-trener i september, men klarte ikke å berge klubben fra nedrykk. Med 0-3-tap for Haugesund i siste serierunde ble det klart at Stabæk skal spille i 1. divisjon neste år.

Amerikaneren var Stabæks førstevalg som trener videre. Han var også trener i klubben i 2014 og 2015 med gode resultater. Siden har den tidligere amerikanske landslagssjefen vært trener i Le Havre, Swansea, Los Angeles FC og Toronto, før turen igjen gikk til Nadderud.

Stabæk opplyser videre at Bradleys sønn, Michael Bradley, etter planen skal inn som en fast del av trenerteamet for klubbens A-lag.

«Michael gjorde et meget godt inntrykk nå i høst og vil bli en viktig bidragsyter for Stabæk Fotball fremover», heter det i pressemeldingen.


Mer fra Dagsavisen