Aalesund takket for seg i Eliteserien med stortap for Odd

Aalesund klarte ikke å avslutte årets Eliteserie med stil etter nedrykket. Det ble et klart 1-4-tap borte for Odd i Skien.

Odd kjempet med Rosenborg om å ta en 9.- eller 10.-plass, men ettersom også trønderne vant ble laget nummer ti i årets eliteserie.

Aalesund var tydeligvis ikke spesielt tent på å avslutte eliteserieoppholdet med stil, for hjemmelaget kom altfor lett til scoringene i 1. omgang.

Det var gått tolv minutter av kampen da hjemmelaget tok ledelsen 1-0. Amidou Diop var så uheldig å sette ballen i eget nett etter en Odd-corner.

Etter en drøy halvtime doblet Mikael Ingebrigtsen Odd-ledelsen. Han satte den flotte pasningen fra veteranen Espen Ruud, som hadde store rom å boltre seg i ute på kanten.

Gjestene reduserte da Moctar Diop overraskende dukket opp inne i feltet etter å ha vært anonym tidligere i kampen.

I 2. omgang økte skienslaget til 3-1 ved Filip Jørgensen, mens Jesper Skau scoret det siste målet for Odd denne sesongen.