Nottingham Forest hindret Everton-seier – fortsatt på nedrykksplass

Nottingham Forest slo tilbake mot Everton og sikret 2-2 i Premier League-kampen på hjemmebane søndag.

Everton klarte dermed ikke å klatre opp på sikker grunn. Blåtrøyene ligger med 22 poeng på 18.-plass. Nottingham Forest har 26 poeng og innehar 14.-plassen.

Allerede etter åtte minutter var Jonjo Shelvey på etterskudd i en duell med Dwight McNeil i egen 16-meter. Dommeren gå derfor straffespark til de blåkledde fra Merseyside og straffen ble sikkert satt i mål av Demarai Gray.

Etter snaut tjue minutter utlignet Brennan Johnson. Morgan Gibbs-Whites skuddforsøk ble reddet av Jordan Pickford, men returen ble enkelt satt i mål av Johnson.

Abdoulaye Doucouré sendte Everton ti minutter senere. Michael Keane stusset ballen videre inn i feltet til Doucoure som headet i mål. Med kvarteret igjen av kampen banket Johnson inn sin andre fulltreffer i kampen. Det ble kampens siste scoring.

Nottingham Forest møter Tottenham på bortebane i neste runde, mens Everton får besøk av Brentford.